TJUST BRC

Ikon - Du är här HEM Pil åt höger TJUST BRC Pil åt höger JOYNA

TJUST BRC TILLSAMMANS MED JOYNA

Vi i Tjust Bike & Running Club har valt att göra en stor lotterisatsning tillsammans med Folkspel (BingoLotto & Sverigelotten) och deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till stora intäkter löpande som på olika sätt kommer påverka verksamheten. Vår ambition är att ge alla aktiva chansen att vara med i detta intäktsarbete. Försäljningen kommer att starta den 3:e april och din uppgift blir att värva prenumeranter. Mer information kommer löpande under februari och mars.

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

Varför JOYNA?

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Extra, extra, extra!

Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare. För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel dig på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna

Detta är JOYNA:

  • Pil åt höger Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner
  • Pil åt höger 160 kr/månad (40 kr/vecka)
  • Pil åt höger Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
  • Pil åt höger Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

  • Pil åt höger Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.
Copyright © Tjust Bike & Running Club 2024. Webbdesign av YES! Design. Kontakt webbansvarig: thomas@tjustbrc.se